BHB, oftewel; de Bouw- en Houtbroers

Met meer dan 40 jaar ervaring in de bouw hebben wij in 2016 bouwbedrijf BHB opgericht. Tsjibbe heeft hiervoor de ervaring opgedaan als hoofduitvoerder bij één van de grootste bouwbedrijven in het Noorden. Gerrit als uitvoerder bij een middelgrote aannemer en Anne heeft zijn ervaring in de uitvoering op de bouwplaats opgedaan.

Lees verder

Sindsdien groeien wij!

Momenteel hebben we tien medewerkers in vaste dienst en een aantal stagiaires. Daarnaast hebben we een vast team van zzp’ers die wij flexibel in kunnen zetten. We werken met vaste onderaannemers waardoor wij met zekerheid een goed product kunnen afleveren. Wij werken vaak in bouwteam met de klant en regelen zo het gehele traject. Het voordeel van een bouwteam is dat alles in overleg met de klant gebeurd, met een open begroting aan de basis. 

Eigen werkplaats

In ons compleet uitgeruste werkplaats in Sumar, kunnen wij vele zaken op maat maken en in prefab voorbereiden.

Contact opnemen

Jarenlange ervaring

Door onze jarenlange ervaring in de bouw is werkelijk geen enkele klus ons te gek! Door gebruik te maken van duurzame materialen dragen wij ons steentje bij aan het milieu. Ook zorgen wij voor een verantwoorde manier van het gescheiden afvoeren van ons afval.

De Bouw- en Houtbroers

Anne, Tsjibbe en Gerrit