BHB, oftewel; de Bouw- en Houtbroers

BHB Bouw is in 2016 opgericht. Met gezamenlijk meer dan 50 jaar ervaring in de bouw is BHB uitgegroeid tot een echt allround bouwbedrijf. Tsjibbe heeft zijn ervaring opgedaan als hoofduitvoerder bij één van de grootste bouwbedrijven in het Noorden. Gerrit als uitvoerder bij een middelgrote aannemer en Anne heeft zijn ervaring in de uitvoering op de bouwplaats opgedaan.

Lees verder

Sindsdien groeien wij!

Momenteel hebben we 20 medewerkers in vaste dienst en een aantal stagiaires. Daarnaast hebben we een vast team van zzp’ers die wij flexibel in kunnen zetten. We werken met vaste onderaannemers waardoor wij met zekerheid een goed product kunnen afleveren. Wij werken vaak in bouwteam met de klant en managen op die manier in samenspraak met de klant het gehele traject. Het voordeel van een bouwteam is dat alles in overleg met de klant gebeurd, met een open begroting aan de basis.

Eigen werkplaats

In ons compleet uitgeruste werkplaats in Sumar, kunnen wij in eigen beheer veel werk zelf voorbereiden en prefabriceren.

Contact opnemen

Duurzaam

Door onze jarenlange ervaring in de bouw is werkelijk geen enkele klus ons te gek! Door gebruik te maken van duurzame materialen dragen wij ons steentje bij aan het milieu. Ook zorgen wij voor een verantwoorde manier van het gescheiden afvoeren van ons afval.

De Bouw- en Houtbroers

Anne, Tsjibbe en Gerrit