Wie zijn wij:

Wij zijn twee broers,  Tsjibbe  en Anne van der Meulen. Woonachtig in Garyp en Sumar. Vandaar de naam Bouw- en houtbroers. Dit hebben wij afgekort naar BHB.                         

 

 

 

 

 

 

 

 

Tsjibbe                                                                                                                  Anne 

Na meer dan 25 jaar ervaring in de bouw hebben wij in 2016 bouwbedrijf BHB opgericht. Tsjibbe heeft hiervoor de ervaring opgedaan als hoofduitvoerder bij één van de grootste bouwbedrijven in het Noorden. 

In ons compleet uitgeruste werkplaats en opslagloods in Garyp, kunnen wij vele zaken op maat maken en in prefab  voorbereiden.

Momenteel hebben we vier medewerkers in vaste dienst. Daarnaast hebben we een vast team van zzp’ers die wij flexibel in kunnen zetten. We werken met vaste onderaannemers waardoor wij met zekerheid een goed product kunnen afleveren. Wij werken vaak in bouwteam met de klant en regelen zo het gehele traject. Het voordeel van een bouwteam is dat alles in overleg met de klant gebeurd, met een open begroting aan de basis. 

Tevens hebben we een tekenaar en werkvoorbereider/calculator binnen het bedrijf.  We kunnen tekenwerk voor u uitwerken in 2D en ook in 3D.

Ook zijn wij een erkend leerbedrijf.

Wij hebben al meerdere mooie projecten afgerond die u terug kunt vinden in de fotogalerij.